top of page
B61B3891tiny.jpg

Cvetne esence

Tako kot vaše telo potrebuje vitamine in minerale, vaša čustva potrebujejo cvetne esence.

 

Slovenske esence pod znamko sLOVEssence so popolnoma naravne, ročno narejene iz cvetov divje rastočih rastlin ter napolnjene s tahionsko energijo, zato se v njih združujeta zavest Zemlje in Vesolja. 

Lily Flower

Za vsako čustvo rož'ca cveti

MG_5723edit.jpg

Manca Razboršek

Navodila za cvetne esence sLOVEssence so bila predana Manci Razboršek, ki že več kot 15 let dela s cvetnimi esencami različnih sistemov, vključno z Bachovimi kapljicami, Avstralskimi cvetnimi esencami in barvnim sistemom Aura-Soma. Prišle so na prehodu v novo dobo, v letu 2020, ko je bilo s pojavom epidemije celotno človeštvo na preizkušnji.

Še posebej v slovenskem prostoru se je pokazalo, da je srčna energija še kako potrebna zdravljenja in harmonije. Ko je bila kolektivna energija podvržena strahu in v krču glede prihodnosti, so eterična in svetlobna bitja ponudila svojo pomoč preko življenjske sile rastlin, ki rastejo na tem geografskem območju.

Cvetni orakelj

Če verjamete nutricistom, da potrebujete vitamine, da vaše telo prenese obremenitve sodobnega časa, potem je enako s cvetnimi esencami, ko se soočate s stresom, anksioznostjo, notranjim nemirom, jezo, depresijo, pomanjkanjem volje... skratka za vsako tovrstno težavo obstaja cvetna esenca ali kombinacija večih.


Cvetni orakelj je način izbire cvetnih esenc, kjer vaš razum ne sodeluje, ne razume in ne ve, kaj naj počne, zato pa vaša intuicija lahko naredi, kar najbolje zna. In potem jaz naredim, kar najbolje znam - prevedem v vašemu umu razumljiv jezik, da ozavestite in potem se lahko odločite, kaj boste naredili.


Cvetne esence poskrbijo, da to naredite lažje in hitreje kot sicer.

Cvetni-orakelj 02.jpg
bottom of page