top of page
animasoma-logo-siv-horizontalen.png

holistic center for body and soul

animasoma-logo-siv-horizontalen.png

Kolagen je glavni gradnik vsake kite, vezivnega tkiva in hrustanca v sklepih. Po dvajsetem letu starosti telo izgublja približno 1% kolagena na leto. Dejavniki, kot so UV žarki, kajenje, vnetja v telesu in stres pa to izgubo še povečujejo, zato je pomembno, da z dodatnim kolagenom redno (na)polnite zaloge kolagena v telesu.

Tahioni so kvantni delci iz katerih izvira celotno vesolje. Tahionska energija je univerzalna energija, ki harmonično in enakomerno vpliva na vse frekvence elektromagnetnega spektra, tako na fizičnem nivoju kot tudi na čustvenem in mentalnem nivoju. To energijo lahko začutite in doživite v naši tahionski sobi.

To kar so za vaše fizično telo vitamini, so za vaša čustva in misli cvetne esence. Vitamini omogočijo, da vaše telo prenese obremenitve sodobnega časa, enako je s cvetnimi esencami, ko se soočate s stresom, anksioznostjo, notranjim nemirom, jezo, depresijo, pomanjkanjem volje... za vsako tovrstno težavo obstaja cvetna esenca.

OUR MISSION

"V prihodnosti bodo nastali primeri holističnih zdravilskih centrov, ki bodo razvili večdimenzionalni terapevtski pristop, ki bo vseboval tako fizične terapije, vključujoč naravnavanje hrbtenice in pravilno prehrano, kot tudi različne subtilne energetske terapije in psihoterapijo, da se bo posameznik lahko soočil z neprimernimi strategijami, ki so bile do sedaj uporabljane za spoprijemanje s stresom."

Iz knjige Vibracijska medicina, dr. Richard Gerber, izdana 2001

To je tudi naše vodilo in ideja o združitvi terapij, storitev, izdelkov pod skupno streho je sledila višjim interesom, ki se razkrivajo z vsakim novim letom delovanja ter z vsako novo stranko, ki nas obišče. Po zgornji izjavi Dr. Gerberja si lahko mislite kako pomemben je Anima Soma center za prihodnost, saj podaja prototip tega, kako bi morali delovati holistični centri.

Več o nas
IMG_5362web.jpg

IZKUŠNJE NAŠIH STRANK

»Prišla sem v tahionsko sobo po neprijetni informaciji o dodatnem plačilu davka in izrednih razmerah v računovodstvu in po prvi seansi sem mi 'fučka' kam vse bo to pripeljalo, sem se globoko sprostila, in z nadaljnjimi terapijami tudi našla rešitve«

Lina Ina Poglajen

Ljubljana

Testim-Esence.jpg
Testim-Kenta.jpg
Contact
bottom of page