Storitve

TAHIONSKA SOBA

Tahionska soba je namenjena regeneraciji na vseh vaših energetskih nivojih. V svetlobno in zvočno izolirani sobi, opremljeni s kristali in piramidalno strukturo, se prepustite energiji izvora, ki vas resetira v vašo naravno harmonično stanje.

Kaj so Tahioni

TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTENICE

Masaža hrbtenice na masažnem stolu npr. za korekcijo, manipulacijo tkiva na in ob vretencih, odvod metabolnih nabranih snovi in splošno regeneracijo.
 

Še posebej je priporočljiva za nepravilnosti hrbtenice (skolioza, lordoza, kifoza, hernia disci, išias, ali podpora po poškodbah. Očisti se hrbtenični kanal za pretok energije po telesu in spodbudi imunski sistem. Skratka za vse, ki vas boli hrbet, veliko sedite, stojite, dvigujete ali ste pogosto v nepravilnih in nepodpornih položajih za telo. 

CVETNE ESENCE

Cvetne esence so namenjene uravnavanju čustvenih ter mentalnih stanj. So naravne, delujejo na nefizične nivoje in učinkujejo že skoraj na meji čudežnega. Ko potrebujete nekaj za duš(ev)ni mir!

Individualni Celostni Programi

ANTISTRES HITRI RESET

Edinstvena kombinacija tretmajev za hiter reset in notranjo umiritev. Program je zastavljen holistično z namenom, da se vsi vaši nivoji ponastavijo, kar pomeni okrepitev uma, čustev in fizičnega telesa.

LIFE&SOUL COACHING

Lahkotnost delovanja v življenjskih preizkušnjah in zdravljenje energijskih nivojev so veščine, ki se jih je mogoče naučiti. Srčno in intuitivno vas vodimo po poti odkrivanja sebe in vas naučimo tehnik in orodij, ki delujejo v praksi.