Storitve

KRIO EXPERIENCE

Krio komora je poznana tudi kot ledena savna, ki jo uporabljajo vrhunski športniki za hitrejšo regenereacijo telesa, v zadnjem času pa tudi lepotno pomlajevalna industrija. Študije in raziskave potrjujejo, da prav ekstremni hlad prinaša številne pozitivne učinke na telo.

TAHIONSKA SOBA

Tahionska soba je namenjena regeneraciji na vseh vaših energetskih nivojih. V svetlobno in zvočno izolirani sobi, opremljeni s kristali in piramidalno strukturo, se prepustite energiji izvora, ki vas resetira v vašo naravno harmonično stanje.

CVETNE ESENCE

Cvetne esence so namenjene uravnavanju čustvenih ter mentalnih stanj. So naravne, delujejo na nefizične nivoje in učinkujejo že skoraj na meji čudežnega. Ko potrebujete nekaj za duš(ev)ni mir!

Individualni Celostni Programi

ANTISTRES HITRI RESET

Edinstvena kombinacija tretmajev za hiter reset in notranjo umiritev. Program je zastavljen holistično z namenom, da se vsi vaši nivoji ponastavijo, kar pomeni okrepitev uma, čustev in fizičnega telesa.

LIFE&SOUL COACHING

Lahkotnost delovanja v življenjskih preizkušnjah in zdravljenje energijskih nivojev so veščine, ki se jih je mogoče naučiti. Srčno in intuitivno vas vodimo po poti odkrivanja sebe in vas naučimo tehnik in orodij, ki delujejo v praksi.

Girls at Outdoor Party

VIBRACIJSKE

ČAJANKE

vsak torek ob 18h

Izkusite kvantne in vibracijske izdelke ter spoznajte kako z njimi lahko izboljšate sebe in svoje storitve.

ANIMA SOMA CENTER

Vodovodna 99a

1000 Ljubljana

info@animasoma.net 041 608 775

© 2019 Anima Soma center

Nobeno svetovanje in/ali tretma v okviru Anima Soma centra ne spada pod medicinsko obliko zdravljenja, niti ne NE NADOMEŠČA zdravljenja pod strokovnim zdravniškim nadzorom in ni nadomestilo za osebe, ki potrebujejo strokovno psihiatrično pomoč. Osebje, soorganizatorji dogodkov in sodelavci Anima Soma centra zagotavljamo svetovanje, tehnike in izdelke v skladu z lastno osebno etiko, našo lastno pozitivno izkušnjo in za katere menimo, da lahko pripomorejo k vitalnosti ter boljšemu počutju.

 

Vsak obiskovalec centra ali udeleženec dogodkov prevzema odgovornost za posledice sprejemanja svojih lastnih odločitev.