top of page

O tahionih, energiji in tahionizaciji

Tahioni so subatomski delci, ki potujejo hitreje od svetlobe ter prežemajo materijo s tem, kar imenujemo duhovna svetloba. Zmanjšujejo nivo entropije (kaosa) ter s tem vzpostavljajo izvorno harmonijo.Tahionizacija je tehnološki proces, ki fizično materijo prežame s povečano količino tahionov ter tako permanentno in nepovratno spremeni kvantne značilnosti atomskega jedra snovi. Ne spremeni se kemična sestava, ampak subatomske značilnosti.

Tahionizacija je popolnoma varen postopek, ki ne spreminja kemične sestave izdelkov, ne vpliva in ne spreminja elektromagnetnih lastnosti in ne vključuje nikakršnega sevanja. Sam proces tahionizacije se odvija v posebni komori za izdelke, kjer je koncentracija tahionov preko superprevodne črvine dovolj intenzivna, da lahko na kvantnem nivoju vpliva na lastnosti atomov v snovi.


Gre za nepovratno spremembo in tahionov ni mogoče odstraniti niti z izpostavljanjem vročini, magnetnemu polju ali katerikoli kemični reakciji.


Vpliv tahioniziranih izdelkov na človeka


Tahionski izdelki so najbolj učinkovit način za izboljšanje kvalitete življenja, saj prenašajo harmoničen vpliv tahionov na posameznika na vseh nivojih. Tahionskih izdelkov ni mogoče zlorabiti za slab namen in odlično dopolnjujejo vse ostale produkte, tehnike in terapije s področja wellnessa ter duhovnega razvoja. Prav zaradi širokega spektra delovanja, ki sega od fizične materije pa do višjih nivojev zavedanja izjemno pospešijo duhovni napredek posameznika ter pozitivno vplivajo na počutje ter notranje ravnovesje.


Tahionizirati je mogoče vse vrste kovin in naravnih materialov, pa tudi hrano. Najbolj poznan in tudi izmerjen pa je učinek tahionizirane vode, ki je prejela tudi certifikat Inštituta Bion.


Tahionizacija se priporoča za tiste izdelke, ki jih uporabljate dnevno – nakit, amulete, kristale in celo glasbila. Po tahionizaciji kristali ne potrebujejo več čiščenja. Nikdar. Tahionizacija prehranskih dodatkov poveča njihovo učinkovitost in izniči morebitne stranske učinke ali škodljive sestavine.


Na biološki ravni stik s tahioniziranim izdelkom izboljša počutje, zavira proces staranja ter krepi imunski sistem.

Kot stranske učinke stika s tahionsko energijo lahko občutite proces čiščenja in razstrupljanja, ki traja od nekaj dni pa do nekaj tednov ter z njim blage fizične simptome kot so glavobol, nespečnost in spremembe v prebavi. Vse to pa so znaki, da se telo čisti in razstruplja. V tem času je priporočljivo piti več vode kot običajno. Če običajni vodi dodate še malce tahionizirane vode pa boste proces še pospešili.


Tahioni in tahionska energija so tehnologija prihodnosti, ki je človeštvu na voljo že sedaj z namenom, da dvigne svojo zavest in hitreje vstopi v to prihodnost.

Običajna znanost, medicina in druge veje raziskovanja, ki še niso presegla okvirov fizične materije, bodo tahione označili kot ezoterično teoretiziranje. Učinek tahionske energije v tahionski komori oz. sobi kar 68% ljudi začuti že med ležanjem v njej kot mravljinčenje, različne odzive telesa, umirjenost uma in sprostitev. V nekaj dneh po opravljenem tretmaju pa se ta odstotek dvigne krepko nad devetdeset.


Senzitivni posamezniki, ki pridejo v Anima Soma center celo zaznajo v katero vodo smo dodali tahione, kdaj se je v tahionski komori premaknil kristal in deluje slabše ali pa kateri izdelki so že tahionizirani in kateri ne. Naše človeško telo je tako najboljši inštrument za zaznavanje in merjenje tahionov, izkušnja pa tista, ki prežene morebitne dvome.


Kdo stoji za tahionskimi izdelki?

Tahionski izdelki predstavljajo plod dolgoletnega raziskovanja skupine New Energy Tachyon, ki se je iz Slovenije razširilo v svet in ustvarilo svetovno mrežo za dvig vibracije zavesti.


Usmerjeni so v raziskovanje učinkov ter vpliva eksotičnih oblik materije kot je neionizirana plazma, gluonska temna materija in nevtrini v temni materiji tahionskega polja.


Raziskujejo obnašanje tahionskega polja pri izjemno nizkih temperaturah, v tekočem vodiku.

Preučujejo tudi učinke kozmičnega žarčenja v orbiti Zemlje na tahionsko polje.

Sodelujejo z vodilnimi podjetji za civilno raziskovanje vesolja kot sta UP Aerospace in Bigelow Aerospace. V programu slednjega »Fly your stuff« so na krov orbitalne postaje Genesis II namestili kvarčni oscilator, ki ustvarja superprevodno črvino za pretok tahionskih delcev v sistem tahionskih komor na Zemlji. Sodelovali so tudi z ZG Aerospace LLC pri prvem komercialnem sub orbitalnem civilnem testnem poletu za mala podjetja.


Kako do tahionskih izdelkov?

Najpopularnejše in uporabne izdelke lahko naročite v naši spletni trgovini >>>

V kolikor želite tahionizirati lastne izdelke pa nas kontaktirajte na info@animasoma.net****************

Vsebina na tej strani je zgolj informativne narave in spada v področje ezoterike ter alternativnega, uradno nepriznanega zdravljenja. Nakup in uporaba tahionskih izdelkov sta na vašo lastno odgovornost in Anima Soma center ter z njim povezane fizične in/ali pravne osebe ne zagotavljajo rešitve vaših fizičnih ali psiholoških težav. Za vse fizične bolezni, duševna stanja in medicinske nasvete, se obrnite na uradno priznane in profesionalno usposobljene osebe.Comments


bottom of page