Vibracijske čajanke lahko obiščete v živo le, če ste člani naše mailing liste ali FB skupine Ljubitelji dobrih vibracij.

Vaše zdravje je odvisno od tega, kako zdrave so vaše celice v telesu!
 

Trenutno je uporaba kvantne fizike za zdravje najbolj "vroča" nova znanost. Vanjo investira vse večje število ultranaprednih podjetij. Na tem področju je Healy res pravi pionir. Healy je medicinski pripomoček 2A kategorije, ki deluje na podlagi napredne tehnologije ter kvantne fizike in je namenjen za osebno uporabo.

 

Vabljeni vsi, ki vas zanimajo frekvence, zdravljenje s ferkvencami ter izboljšanje zdravja na dolgi rok, vsako sredo ob 18h v Anima Soma centru.

Girls at Outdoor Party

VIBRACIJSKE

ČAJANKE

vsak torek ob 18h

Izkusite kvantne in vibracijske izdelke ter spoznajte kako z njimi lahko izboljšate sebe in svoje storitve.

ANIMA SOMA CENTER

Vodovodna 99a

1000 Ljubljana

info@animasoma.net 041 608 775

© 2019 Anima Soma center

Nobeno svetovanje in/ali tretma v okviru Anima Soma centra ne spada pod medicinsko obliko zdravljenja, niti ne NE NADOMEŠČA zdravljenja pod strokovnim zdravniškim nadzorom in ni nadomestilo za osebe, ki potrebujejo strokovno psihiatrično pomoč. Osebje, soorganizatorji dogodkov in sodelavci Anima Soma centra zagotavljamo svetovanje, tehnike in izdelke v skladu z lastno osebno etiko, našo lastno pozitivno izkušnjo in za katere menimo, da lahko pripomorejo k vitalnosti ter boljšemu počutju.

 

Vsak obiskovalec centra ali udeleženec dogodkov prevzema odgovornost za posledice sprejemanja svojih lastnih odločitev.