O Anima Soma Centru

"V prihodnosti bodo nastali primeri holističnih zdravilskih centrov, ki bodo razvili večdimenzionalni terapevtski pristop, ki bo vseboval tako fizične terapije, vključujoč naravnavanje hrbtenice in pravilno prehrano, kot tudi različne subtilne energetske terapije in psihoterapijo, da se bo posameznik lahko soočil z neprimernimi strategijami, ki so bile do sedaj uporabljane za spoprijemanje s stresom."

 

Iz knjige Vibracijska medicina, dr. Richard Gerber, izdana 2001

(več kot 125.000 prodanih kopij)

TINIFIED_Profilna-MancaDomen-web.jpg
LogoPotKSebi-vertikalen.png
Tahion.png
Logo-Lekarna-za-duso.png
Krio-Experience-logo1.png

Prihodnost je že tukaj!

Najina ideja o združitvi terapij, storitev, izdelkov pod skupno streho je sledila višjim interesom, ki se razkrivajo šele sedaj. Po zgornji izjavi Dr. Gerberja si lahko mislite kako pomemben je Anima Soma center za prihodnost, saj podaja prototip tega, kako bi morali delovati holistični centri.

 

To ni reklama, ampak dejstvo, saj v Anima Soma centru dobite natanko tisto, kar potrebujete prav zaradi velike izbire tehnik in vibracijskih orodij.

 

 

V butičnem centru Anima Soma na enem mestu nudimo tretmaje za vsa področja energijskega zdravljenja, saj je vaša notranja harmonija posledica usklajenosti in ravnovesja na mentalnem, čustvenem in fizičnem nivoju.

Ko katerikoli od nivojev pade iz ravnovesja, to čutite kot nemir, bolečino in izgubo celovitosti. Da bi lahko povrnili ravnovesje moramo nujno nuditi celostno podporo vsem nivojem.

Kadar ste v stanju notranjega ravnovesja pa se to odraža v večji jasnosti, čustveni stabilnosti ter posledično odličnem fizičnem zdravju.

 

 

Najina naloga ni, da vas prepričujeva, kaj je za vas dobro in kaj ne. Skupaj z mnogimi sodelavci Anima Soma centra smo tu za vas, ker sledimo svojemu notranjemu vodstvu, saj smo tukaj z določenim poslanstvom, da služimo dvigu zavesti. Nikogar ne silimo, da harmonizira svojo celostnost, da se poveže z Višjo frekvenco lastnega bitja, da prečisti svoja čustva in sproži samozdravilne sposobnosti. Za to se mora vsak odločiti sam, morda najprej odložiti "svoj prav" lastnega Ega. Mi pa bomo poskrbeli, da dobite vso možno podporo na vseh nivojih.

TINIFIEDmanca-profilna-coach-web (1)_edi

Lahkotnost delovanja v življenjskih preizkušnjah in zdravljenje energetskih nivojev so veščine, ki se jih je mogoče naučiti. Srčno in intuitivno vas vodim po poti odkrivanja sebe in vas naučim tehnik in orodij, ki delujejo v praksi.

Manca Razboršek

Manca je svojo pot raziskovanja in odkrivanja sebe ter človeške večdimenzionalnosti pričela že v srednji šoli. Na svoji duhovni poti je najprej srečala angele, nato cvetne esence in vibracije barv, vzporedno pa gradila kariero na področju upravljanja s človeškimi viri. 

Po osnovni izobrazbi je sociologinja kadrovsko menedžerske smeri z MBA diplomo, na področju dela z ljudmi in energijami pa se je izobraževala pri svetovnih imenih kot so Doreen Virtue, Lisa Nichols, dr. Mel Gil. Je Aura-Soma practitioner, svetovalka Bachove cvetne terapije ter Avstralskih esenc, Delta Life Coach ter Transolution Business Practitioner.


Ker posega tako na čisto vsakdanja življenjska področja kot na dušne nivoje delovanja je razvila lastno tehniko dela z ljudmi imenovano Life&Soul Coaching. Je soustanoviteljica centra Anima Soma in direktorica Lekarne za dušo.

Njeno poslanstvo je, da vam pokaže pot vaše lastne avtentičnosti in vas opremi s tehnikami in orodji, da po njej stopate lahkotno ter samozavestno. Verjame, da smo vsi lahko kreatorji svojega življenja. 

TINIFIED_Domen.jpg

Tujci so nas že odkrili in ne mine teden, da ne bi gostili koga iz tujine. Pridejo v Slovenijo za cel teden, da lahko vsak dan v tednu obiščejo tahionsko sobo. Tako smo imeli prejšnji teden na terapijah kiropraktika iz Grčije, pred tem italijanskega energetskega kiparja, pa par iz Švice, Francozi so že naši običajni gostje, Avstrijci pridejo v skupini...

Domen Trojar

Domna je vedno zanimala narava, v svet energij pa je vstopil pred več kot 15 leti, ko se je srečal z reikijem, Theta-healingom in energetskimi tehnologijami. Organiziral je hojo po žerjavici, dolga leta pa si je izkušnje nabiral s Quantec tehnologijo. Ko so v njegovo življenje vstopili tahioni pa se je posvetil razvoju in širitvi  tahionskih proizvodov ter tehnologije. 

Domen je po osnovni izobrazbi agronom in zato ga neizmerno privlači vse, kar je povezano z naravnimi produkti, ki lahko človeku pomagajo do boljšega počutja in večje vitalnosti. Je odličen poznavalec prehranskih dodatkov ter naravnih rešitev za krepitev zdravja.

Nekdaj aktiven športnik, prostovoljni gasilec je leta 2016 odprl in prevzel vodenje v prvem Tahion centru, kjer je svojim strankam poleg tahionske sobe nudil podporo z energtsko numerologijo in cvetnimi esencami.

Svoje poslanstvo živi kot soustanovitelj centra Anima Soma, v okviru katerega sedaj izvaja tudi Access Bars tretmaje, upravlja s krio komoro ter tahionsko sobo.