TAHIONIZIRANI IZDELKI

Tahioniziana voda, Relax Krema, hišna zaščita in mobitel zaščita pred ionizirijaočimi sevanji so izdelki, ki so plod lastnega razvoja in uporabe tahionskih tehnologij.

Zeolit uvažamo sami iz preverjenih nahajališč in tako zagotovljamo, da je čist, brez primesi in kakršnekoli dodatne obdelave.

Vse izdelke lahko kupite v fizični obliki v Anima Soma centru ali preko spletne trgovine do katere dostopate s klikom na spodnji gumb

CVETNE

ESENCE

V Anima Soma centru najdete Bachove cvetne esence, Avstralske cvetne esence pa tudi izdelke iz barvnega sistema Aura-Soma.

Uporaba energij s pomočjo cvetnih esenc ni nekaj novega. Moč in življenjska sila narave za izdelavno cvetnih esenc je starodavna tradicija, ki jo danes imenujemo vibracijsko zdravljenje.

Manca Razboršek sodeluje s proizvajalci cvetnih esenc z različnih koncev sveta že od leta 2009 in je direktorica Lekarne za dušo, ki je tako najdlje delujoča spletna lekarna s cvetnimi esencami v Sloveniji.

Vse izdelke, ki so na voljo pa kupite v spletni trgovini Lekarna za dušo, ki jo obiščete s klikom na spodnji gumb.

Girls at Outdoor Party

VIBRACIJSKE

ČAJANKE

vsak torek ob 18h

Izkusite kvantne in vibracijske izdelke ter spoznajte kako z njimi lahko izboljšate sebe in svoje storitve.

ANIMA SOMA CENTER

Vodovodna 99a

1000 Ljubljana

info@animasoma.net 041 608 775

© 2019 Anima Soma center

Nobeno svetovanje in/ali tretma v okviru Anima Soma centra ne spada pod medicinsko obliko zdravljenja, niti ne NE NADOMEŠČA zdravljenja pod strokovnim zdravniškim nadzorom in ni nadomestilo za osebe, ki potrebujejo strokovno psihiatrično pomoč. Osebje, soorganizatorji dogodkov in sodelavci Anima Soma centra zagotavljamo svetovanje, tehnike in izdelke v skladu z lastno osebno etiko, našo lastno pozitivno izkušnjo in za katere menimo, da lahko pripomorejo k vitalnosti ter boljšemu počutju.

 

Vsak obiskovalec centra ali udeleženec dogodkov prevzema odgovornost za posledice sprejemanja svojih lastnih odločitev.