na portal 8-8

AKTIVIRAJ SVOJO ANGELSKO DNK

začuti svojo svetlobo

Zavedanje lastne večdimenzionalnosti

Ko znate na svoje življenje pogledati z višjih dimenzij na preprost način izstopite iz vsakodnevne drame in čustvene zakrčenosti, strahovi, dvomi popustijo. SPROSTITE SE.

 

Pripnite se, čaka vas kvantni skok v vaš polni potencial!

 

Poudarek tokratne delavnice je na integraciji osebnosti in Višjega jaza.

 

Višja energetska telesa določajo strukturo nižjim in ko jih aktivirate, se prične REGENERACIJA FIZIČNEGA TELESA.

 

Učinki aktivacije se bodo sprožali še 2-3 mesece po aktivaciji in vas usklajevali z vašimi višjimi nivoji, zato je to aktivacija/meditacija, ki vas bo spremljala še celo leto.

 

Za aktivacijo ne morete biti prestari, premladi, premalo ali preveč izkušeni, ni pomembno katerega spola ste na zunaj in kako se počutite znotraj.

Edini pogoj je, da ste pripravljeni prevzeti odgovornost in postati kreatorji lastnega življenja.

Pomen portala 8-8

V tem času se odprejo svetlobna vrata, skozi katera se zlije ogromna količina svetlobe, ki prinaša nove kode in informacije za aktiviranje našega lastnega svetlobnega telesa, našega mojstrstva in višjih frekvenc Ljubezni.

Ker se poveča dotok svetlobnih fotonov iz galaktičnega sonca, se aktivirajo svetlobni deli naše DNK, ki predstavlja naše svetlobno telo in od koder naše fizično telo črpa informacije za svojo regeneracijo.

Angelska narava in DNK

V kanalizirani vodeni vizualizaciji bomo izkoristili energije, ki omogočajo aktivacijo lastne angelske narave skozi DNK in po posameznih nivojih spoznali svoje kvantno DNK polje.

Na preprost in razumljiv način bomo pogledali vlogo DNK v našem svetlobnem telesu in spoznali posamezne dimenzije lastne svetlobne genetike.