LIFE COACHING S CVETNIMI ESENCAMI

PREPUSTITE SE MOČI NARAVE

 

Zagotovo ste že slišali, da uporaba antidepresivov raste iz leta v leto. Po nekaterih podatkih vsak četrti Slovenec jemlje antidepresive ali druga pomirjevala. Obstajajo veliko bolj naravni načini za vzpostavljanje notranjega miru in čustvene harmonije.

Pomagajo vam

 • do večje jasnosti, poguma, moči in predanost, da lahko sledite svojim sanjam ter ciljem
   

 • razvijati intuicijo, samozavest, kreativnost, veselje in duhovnost
   

 • izkusiti višja stanja zavedanja, veselje ter občutek povezanosti s samim seboj

ČUSTVENO RAVNOVESJE

 

Cvetne esence so sistem, ki ga lahko vsakdo uporabi za svoje lastno duševno ravnovesje. Pomagajo vam do večje jasnosti, poguma in notranje moči. Bolj kot jih uporabljate, bolj verjetno je, da boste izkusili višja stanja zavedanja, veselje ter občutek povezanosti s samim seboj. In vsi bodo imeli nekaj od tega … vi sami, vaša družina, družba v kateri živite in planet Zemlja.

PRIMERNO ZA NOSEČNICE, DOJEČE MATERE IN OTROKE

 

V vaš energetski sistem esence vnašajo informacije, ki jih vaša naravna inteligenca prepozna ter uporabi. So popolnoma naravne, nimajo stranskih učinkov in jih lahko jemljete ne glede na to, katera zdravila s področja alopatske in homeopatske medicine že  jemljete.

PRIPOROČAMO KO:

 • vas mučijo strahovi in skrbi
   

 • vas preplavita jeza, žalost in druga neprijetna čustva
   

 • želite dvigniti vibracijo, izboljšati odnose
   

 • želite okrepiti intuicijo in pridobiti jasnost

Še posebej primerno za otroke.

KAKO POTEKA

Na svetovanju so vam postavljena prava vprašanja, ki vas vodijo do odgovorov, ki jih že nosite v sebi. Tudi, če mislite, da ne veste, je vaš Višji jaz tisti, ki vedno pozna rešitve. Na ta način ozavestite vzroke svojih težav in jih lahko začnete uspešno razreševati. V pomoč dobite individualno narejeno mešanico Avstralskih cvetnih esenc, ki vas v procesu razreševanja vzrokov energetsko podpre tako, da vam zviša vibracijo in vas uglasi na frekvenco vašega Višjega jaza.

Trajanje: 60min

Cena: 90€

 Pozdravite svoja čustva in misli z močjo cvetnih esenc!