LIFE COACHING S CVETNIMI ESENCAMI

PREPUSTITE SE MOČI NARAVE

 

Zagotovo ste že slišali, da uporaba antidepresivov raste iz leta v leto. Po nekaterih podatkih vsak četrti Slovenec jemlje antidepresive ali druga pomirjevala. Obstajajo veliko bolj naravni načini za vzpostavljanje notranjega miru in čustvene harmonije.

Pomagajo vam

 • do večje jasnosti, poguma, moči in predanost, da lahko sledite svojim sanjam ter ciljem
   

 • razvijati intuicijo, samozavest, kreativnost, veselje in duhovnost
   

 • izkusiti višja stanja zavedanja, veselje ter občutek povezanosti s samim seboj

ČUSTVENO RAVNOVESJE

 

Cvetne esence so sistem, ki ga lahko vsakdo uporabi za svoje lastno duševno ravnovesje. Pomagajo vam do večje jasnosti, poguma in notranje moči. Bolj kot jih uporabljate, bolj verjetno je, da boste izkusili višja stanja zavedanja, veselje ter občutek povezanosti s samim seboj. In vsi bodo imeli nekaj od tega … vi sami, vaša družina, družba v kateri živite in planet Zemlja.

PRIMERNO ZA NOSEČNICE, DOJEČE MATERE IN OTROKE

 

V vaš energetski sistem esence vnašajo informacije, ki jih vaša naravna inteligenca prepozna ter uporabi. So popolnoma naravne, nimajo stranskih učinkov in jih lahko jemljete ne glede na to, katera zdravila s področja alopatske in homeopatske medicine že  jemljete.

PRIPOROČAMO KO:

 • vas mučijo strahovi in skrbi
   

 • vas preplavita jeza, žalost in druga neprijetna čustva
   

 • želite dvigniti vibracijo, izboljšati odnose
   

 • želite okrepiti intuicijo in pridobiti jasnost

Še posebej primerno za otroke.

KAKO POTEKA

Na svetovanju so vam postavljena prava vprašanja, ki vas vodijo do odgovorov, ki jih že nosite v sebi. Tudi, če mislite, da ne veste, je vaš Višji jaz tisti, ki vedno pozna rešitve. Na ta način ozavestite vzroke svojih težav in jih lahko začnete uspešno razreševati. V pomoč dobite individualno narejeno mešanico Avstralskih cvetnih esenc, ki vas v procesu razreševanja vzrokov energetsko podpre tako, da vam zviša vibracijo in vas uglasi na frekvenco vašega Višjega jaza.

Trajanje: 60min

Cena: 90€

 Pozdravite svoja čustva in misli z močjo cvetnih esenc!

Girls at Outdoor Party

VIBRACIJSKE

ČAJANKE

vsak torek ob 18h

Izkusite kvantne in vibracijske izdelke ter spoznajte kako z njimi lahko izboljšate sebe in svoje storitve.

ANIMA SOMA CENTER

Vodovodna 99a

1000 Ljubljana

info@animasoma.net 041 608 775

© 2019 Anima Soma center

Nobeno svetovanje in/ali tretma v okviru Anima Soma centra ne spada pod medicinsko obliko zdravljenja, niti ne NE NADOMEŠČA zdravljenja pod strokovnim zdravniškim nadzorom in ni nadomestilo za osebe, ki potrebujejo strokovno psihiatrično pomoč. Osebje, soorganizatorji dogodkov in sodelavci Anima Soma centra zagotavljamo svetovanje, tehnike in izdelke v skladu z lastno osebno etiko, našo lastno pozitivno izkušnjo in za katere menimo, da lahko pripomorejo k vitalnosti ter boljšemu počutju.

 

Vsak obiskovalec centra ali udeleženec dogodkov prevzema odgovornost za posledice sprejemanja svojih lastnih odločitev.