Anima Soma

Vodovodna 99a

1000 Ljubljana

info@animasoma.net

Manca 040 888 978

Domen 041 608 775

© 2019 Anima Soma center

ANTISTRESNI HITRI PAKETI

Živimo v času, ko je vse hitro, mora biti takoj, vse je nujno in pomembno. Večina ljudi je pod pritiskom popolne podobe podjetnika, poslovne ženske, super mame, skrbnega očeta, poleg pa še odličnega športnika, skrbne gospodinje in prijatelja, ki je vedno na voljo. Vse to pa prazni vaše "baterije", povzroča stres in posledično vodi v izgorelost.

Obstaja možnost hitrega antistresnega tretmaja, ki vas učinkovito razbremeni stresa, aktivira vaše parasimpatično živčevje, sproži regeneracijo ter vas tako ponastavi v enem popoldnevu.

Je to tisto, kar bi sami sebi privoščili?

Za vas smo v Anima-Soma centru pripravili antistresne pakete, ki v kombinaciji različnih tretmajev poskrbijo za vaš »reset« in regeneracijo v 90 minutah ali manj in to na vseh nivojih!

Airnergy+®

Airnergy+® je inovativna terapija, ki v nasprotju z običajnimi kisikovimi terapijami ne obremenjuje telesa z nenaravno visokimi koncentracijami kisika, temveč, izboljša sposobnost telesa izkoristiti kisik v zraku, ki ga dihamo.

 

Airnergy enota aktivira kisik v zraku, ki ga dihamo. Nastali kisik se nato z vdihavanjem prenaša po celotnem telesu in ga telo boljše uporabi.

Merljivo izboljšanje v izrabi kisika, optimalno delovanje celotnega telesa, boljši spanec.

Krio Experience

Krio savna je terapija z zelo hladnim zrakom. Stoja v zelo hladnem, na -130 C ohlajenem zraku, se zdi dokaj čudna pot do zdravja. Toda trend krio terapije in študije dokazujejo, da prav ta hlad na človeško telo vpliva izredno pozitivno. Krio terapija poveča prisotnost rdečih krvnih telesc v krvi ter s tem prenos kisika do celic, tkiv in mišic. Sproži se noradrenalin in endorfini, kar čutite še nekaj ur ali celo dni po krio izušnji.

Dokazano lajša bolečine in poskrbi za regeneracijo mišic, izboljšuje kognitivne funkcije in zmanjšuje vnetja v telesu.

Tahionska soba za kvantno regenereacijo

Tahioni so kvantni delci iz katerih izvira celotno vesolje. Tahionska energija je univerzalna energija, ki harmonično in enakomerno vpliva na vse frekvence elektromagnetnega spektra, tako na fizičnem nivoju kot tudi na emocionalnem in mentalnem nivoju.

 

Tahionizacija v znižuje nivo entropije v fizični materiji, zato upočasnjuje proces staranja, ojača imunski sistem in razstruplja. Tahionska soba služi kot neke vrsta antena, ki sprejema tahione skozi hiperdimenzionalno črvino, ki izvira v oddajniku na Genesis II orbitalni postaji daleč nad ionosfero, kjer lahko črpa velike količine tahionov.

Izkušnje več tisoč uporabnikov tahionske kvantne energije dokazujejo, da je že 20 min ležanja v tahionski sobi dovolj, da dosežete globoko stanje sproščenosti, ki sproži samozdravilne sposobnosti telesa.

Tahionska soba v Anima Soma centru je edina tovrstna soba v Sloveniji ter širši okolici!

ANTISTRES PAKETI 

VIP PAKET

Airnergy

Krio Experience Tahionska regeneracija

+

individualni osebni coaching z vibracijsko podporo

150€

ANTISTRES PAKET

Airnergy

Krio Experience Tahionska regeneracija

75€

KRIO PAKET

Airnergy

Krio Experience 

50€

TAHION PAKET

Airnergy

Tahionska regeneracija

50€

Za rezervacijo termina pokličite 041 608 775 (Domen) ali izpolnite obrazec spodaj in v sporočilo vnesite paket, ki vas zanima. Na vpisano telefonsko številko vas bomo poklicali  za dogovor glede termina.