ACCESS BARS

ODVRZITE ODVEČNO PRTLJAGO!

Access Bars®️je sproščujoča metoda, s katero dosežete globoko sprostitev in odpravljate napačna stališča, misli in občutke, stres in ostala bremena, kar vam omogoči, da sprostite svojo zavest ter s tem odprete svoje življenje novim možnostim.

Blagodejni učinki

 • Hitrejše okrevanje ob starih ali novih poškodbah, operacijah ali boleznih.
   

 • Zagotavlja globoko sprostitev, hkrati pa vas oživi in napolni z energijo.
   

 • Občutki lažje depresije za mnoge izginejo že po samo eni seji.
   

 • Osvobodite se omejitev, ki so v vaših mislih kot omejujoča prepričanja.
   

 • Dobite moč spremeniti stvari v življenju, ki vam niso všeč, brez kakršnega koli truda.
   

 • Odpira zavestno prejemanje novih informacij, ki omogočajo večjo sprostitev na vseh področjih vašega življenja.
   

 • Pomaga vam, da se izognete situacijam in osebam, ki vam v življenju povzročajo težave.
   

 • Izboljša miselno jasnost kar posledično omogoča boljšo delovno uspešnost, brez dodatnega truda.

PRIPRAVLJENI NA NOV ZAČETEK?

Z leti nosite s seboj vedno več čustvene in mentalne prtljage. Vsi ti trenutki so v vas shranjeni v obliki energije, ki se jo vaše telo oklepa, vendar obstaja način, da jo sprostite, da se prepustite in nadaljujete na novo.

Access Bars®️ tretma vam omogoči  sprostitev, ki jo potrebujete, da se znebite zataknjene energije, kar  naredi prostor, da v življenju ustvarite nekaj novega in čudovitega. Pomaga vam pridobiti orodja, ki jih potrebujete za pogled na življenje z nove plati in vas popelje tja, kjer želite biti.

Odpre se nova resničnost, ki vam omogoča videti neskončno možnosti, ki jih ponuja življenje. 

KAKO DELUJE?


Access Bars®️so orodje za dostop do zavesti, ki temelji na načelu, da obstaja 32 točk energije, ki tečejo skozi glavo. Vsaka od teh točk hrani energijo vseh misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki ste jih kdaj imeli v življenju. Access Bars®️ tretma vam pomaga, da spustite vso to zbito energijo in tako sprostite svojo zavest ter s tem odprete svoje življenje novim možnostim. 

ZAKAJ ACCESS BARS®️?

Access Bars®️je močno in pragmatično orodje, ki je pomagal tisočim ljudem v več kot 170 državah po vsem svetu, da so spremenili številne vidike svojega življenja.

 

Družine, šole, podjetja, športniki, zaporniki, psihologi, umetniki in mnogi drugi poročajo o boljšem zdravju, enostavnosti spanja, hujšanju, boljšem seksu in odnosih, olajšanju tesnobe, manj stresa in še veliko več ...

KAKO POTEKA

Med tetmajem Access Bars®️se izvajalec nežno dotakne točk energije na glavi, da sprosti elektromagnetni naboj vseh misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki bi vas lahko omejevali na določenih življenjskih področjih.

 

Čas trajanja tretmaja je 45 min.

CENA: 45€

Osvobodite se lastnih omejitev in spremenite svoje življenje na bolje!

Poleg tretmaja smo vam v Anima Soma centru na voljo za svetovanje glede drugih orodij in tehnik, ki podprejo proces, ki se je med tretmajem sprožil. Šele v sinergiji različnih tehnik in orodij so rezultati lahko hitri in predvsem trajni. Ena čudežna paličica, ki bi odpravila in rešila vse, ne obstaja.