Acerca de

Repuh.jpg

Za vsako čustvo rož'ca cveti!

Tako kot vaše telo potrebuje vitamine in minerale, tudi vaša čustva potrebujejo cvetne esence.

Le, da se o tem ne ve veliko, še manj govori. Ni težava v informacijah, ki jih že veste, ampak v tistem, česar še ne poznate.


Verjetno vas med odraščanjem niso veliko naučili o tem, kako se soočati s čustvi.


Velika verjetnost je, da že celo življenje iščete ljubezen, si globoko v sebi želite, da bi vas ljudje sprejeli takšne kot ste in si prizadevate, da bi se osvobodili teže, ki vam jo nalaga življenje.


Vaše razmišljanje in čustva so tista, ki vplivajo na vaše počutje ter vaše delovanje, ki vodi v določen rezultat. Ko želite ta rezultat spremeniti, je potrebno spremeniti misli in čustva. Cvetne esence so pri tem odlična podpora.


Cvetne esence so darilo Narave, nam ljudem, da lahko svoja čustva in misli napolnimo z več ljubezni, sprejemanja, povezanosti, lahkotnosti, veselja in vseh tistih čustev, ki so prijetna in jih želimo več. So popolnoma naraven način za spremembo počutja, harmoniziranje notranjih stanj ter omogočajo hitro pomiritev, ko vas življenje pretrese.


Morda ste že slišali za Bachove cvetne esence, nekateri jim pravijo kar Bachove kapljice, verjetno pa ne veste, da je to le eden od mnogih sistemov cvetnih esenc, ki jih izdelujejo na različnih koncih sveta.


In vsem se sedaj pridružujejo še prve slovenske esence, ki jih boste od sedaj dalje našli pod imenom sLOVEssence. 


Ustvarila jih je Manca Razboršek, ki je tudi avtorica knjige Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc in direktorica Lekarne za dušo, ki je najstarejša spletna trgovina s cvetnimi esencami v Sloveniji. Po 15 letih dela s cvetnimi esencami, je začutila klic Narave, da življenjsko silo cvetlic, ki rastejo v Sloveniji, prenese v cvetne esence in jih ponudi vsem, ki želijo spremembo na področju čustev, vsem tistim, ki želijo lahkotneje skozi proces osebnih sprememb in vsem, ki želijo hitreje napredovati v svojo najBoljšo verzijo. Pogovor z Manco v oddaji Klepet ob kavi pa bo razkril marsikatero skrivnost dobrega počutja.

Za vse, ki se ukvarjate s terapijami, tehnikami za samopomoč, za coache, svetovalce in intuitivce, so cvetne esence orodje, ki podpre vas in vaše stranke.

 

Podjetniki pa bodo končno lahko na najbolj naraven način uravnavali stres, postavili prave prioritete in prepoznali, kje lahko z manj truda dosežejo več - DA, TO ESENCE ZMOREJO!


Cvetne esence lahko brez kakršnihkoli stranskih učinkov uporabljajo nosečnice, dojenčki in doječe matere. Primerne so tudi za živali in rastline. 

Brezplačni webinar 

v katerem je razloženo:

  • Delovanje cvetnih esenc.

  • Izkušnje uporabnikov.

  • Katere esence izbrati in zakaj?

  • Potek terapije z esencami.

Back Massage

TERAPEVTSKA MASAŽNA POSTELJA

Hrbetnica vam bo hvaležna

Terapija z žadom, IR in in epoksi karbonskimi grelci.Program aktivira metabolizem, izboljša krvni pretok in lajša bolečine...

ANIMA SOMA CENTER

Brnčičeva 5

1000 Ljubljana

info@animasoma.net 041 608 775

© 2019 Anima Soma center

Nobeno svetovanje in/ali tretma v okviru Anima Soma centra ne spada pod medicinsko obliko zdravljenja, niti ne NE NADOMEŠČA zdravljenja pod strokovnim zdravniškim nadzorom in ni nadomestilo za osebe, ki potrebujejo strokovno psihiatrično pomoč. Osebje, soorganizatorji dogodkov in sodelavci Anima Soma centra zagotavljamo svetovanje, tehnike in izdelke v skladu z lastno osebno etiko, našo lastno pozitivno izkušnjo in za katere menimo, da lahko pripomorejo k vitalnosti ter boljšemu počutju.

 

Vsak obiskovalec centra ali udeleženec dogodkov prevzema odgovornost za posledice sprejemanja svojih lastnih odločitev.